Placeholder Image

Coaching

er et intensivt og effektivt én-til-én samarbeid. Du kommer til å ta nye valg. Du kommer til å lære deg selv bedre å kjenne. Du vil oppleve å bli utfordret og anerkjent. Du vil føle at det er igjen plass til deg i livet ditt.

Som et resultat vil du oppleve mindre støy og bedre fokus.

Mindre støy: Da mener jeg ikke at jeg fjerner lyder som omgir deg, sånt har man støydempende øreklokker til. Nei, jeg fjerner den mentale støyen som hindrer deg i å være ditt beste deg. For å få til det jobber vi metodisk med å utvikle din indre styrke og mentale utholdenhet. Nøkkelen ligger i å gi seg selv de rette beskjedene, slik at du kan levere på topp, lede med trygghet og leve ditt beste liv.

Bedre fokus: Hvilket mål er det egentlige målet? Hvilke oppgaver betyr noe? Hva trenger du å fokusere på? Hva er distraksjoner som egentlig ikke skal kreve din tid? Ved å sette disse tingene i system, finner vi metoder som frigjør tid og tankekraft. Resultatet av dette er ofte handlekraft. Noe som gjør deg til en bedre leder, en verdifull kollega og et friere menneske.

Ta kontakt

Hvordan lykkes når vi er flere?

Uavhengig om det gjelder en ledergruppe, en avdeling, et tverrfaglig team eller en hel seksjon, når vi blir flere utvikler gruppen en egen dynamikk. Å skape effektive, vellykkede team er ingen lett lederoppgave.

Høyt presterende grupper og team er et konkurransefortrinn. Ikke bare skaper de eksepsjonelle resultater, de er også kilde til motivasjon, inspirasjon og trivsel.

Leve Lede Levere™ er et intensivt lederutviklingsprogram for grupper. Målet er å øke samarbeidet på tvers, skape motivasjon og sørge for at alle får brukt sitt potensial og opplever trivsel og engasjement. 

Programmet passer best for ledere som allerede har erfaring fra diverse team- og lederkurs, men som nå opplever at forbedringskurven flater ut.

Programmet består av fire heldagssamlinger kombinert med coaching av hver deltaker mellom samlingene.

Ta kontakt for et individuelt tilpasset tilbud.

Ta kontakt

Foredrag

Leve Lede Levere™

Foredraget er til deg som er leder. Kanskje du har formelt lederansvar, kanskje du brenner for et fagområde, idretten din eller kunsten din. Kanskje du er en forelder, venn eller god kollega.

Uavhengig av din rolle, er foredraget for deg som har aksptert den største lederoppgaven som finnes, nemlig å lede seg selv.

Foredraget tar deg gjennom Leve Lede Levere™ modellen. Du lærer konkrete verktøy for å finne gode svar på:

1) Hva skal livet og arbeidet mitt handle om?

2) Hvordan bruker jeg energien min?

3) Hva er mitt bidrag?

Mekanismene for god selvledelse og god ledelse av andre er de samme. Hvordan du skaper resultater gjennom andre, den tradisjnelle definisjnen for ledelse, vil få et løft, fordi verktøyet - deg selv -  også har fått et løft.

 

Forespørsel kan rettes direkte til Elke eller til oppdragsformidler Athenas.

«Fantastisk foreleser”

”Elke Rønningen var fenomenal!!!”

”Fantastisk rolig og sikker foreleser. Skapte den rette stemning for en siste samling og jeg likte oppgavene som ble utdelt. Hun var også̊ flink i å bruke både stemme, video og oppgaver for å formidle til oss.”

Veldig lærerike dager med inspirerende foreleser.”

”Interessant stoff, og flink foreleser”-

”Elke Rønningen var super!”

”En rollemodell :)


Fantastisk!
 Kom med gode svar på spørsmål fra deltagerne. Svarene var ofte relatert til vår hverdag. Elke er flink;) «

Powered by Kajabi