Placeholder Image

Coaching

Et intensivt og effektivt én-til-én samarbeid. Du lærer deg selv bedre å kjenne. Du kommer til å ta nye valg. Du vil oppleve å bli utfordret og anerkjent og at det er igjen plass til deg i livet ditt. Resultatet er mindre støy og bedre fokus.

Sammen jobber vi metodisk med å utvikle din indre styrke og mentale utholdenhet.

Hvilket mål er det egentlige målet? Hvilke oppgaver betyr noe? Hva trenger du å fokusere på? Hva er distraksjoner som egentlig ikke skal kreve din tid? Ved å sette disse tingene i system, finner vi metoder som frigjør tid og tankekraft.

Effekten av dette er ofte handlekraft. Noe som gjør deg til en bedre leder, en verdifull kollega og et friere menneske.

Coaching er ingen "quick-fix". Det krever innsats og forpliktelse fra oss begge. Minimum lengde for coaching er fire sesjoner, fordelt på fire måneder. Hver sesjon varer i to timer. Vi møtes på kontoret mitt i Bygdøy Allé 2 i Oslo, eller digitalt.

Prisen for fire sesjoner: 22.400 kr. (eks. MVA). Mange av mine klienter får investeringen dekket av sin arbeidsgiver. Ta kontakt dersom du ønsker å snakke med referanser.

Ta kontakt

Hvordan lykkes når vi er flere?

Høyt presterende grupper og team er et konkurransefortrinn. Ikke bare skaper de eksepsjonelle resultater, de er også kilde til motivasjon, inspirasjon og trivsel.

Uavhengig om det gjelder en ledergruppe, en avdeling, et tverrfaglig team eller en hel seksjon –  når vi blir flere utvikler gruppen en egen dynamikk. Å skape effektive, vellykkede team er ingen lett lederoppgave.

Leve Lede Levere™ er et intensivt lederutviklingsprogram for grupper. Målet er å øke samarbeidet på tvers, skape motivasjon og sørge for at alle får brukt sitt potensial og opplever trivsel og engasjement.

Programmet består av fire heldagssamlinger kombinert med coaching av hver deltaker mellom samlingene.

Ta kontakt for et individuelt tilpasset tilbud.

Ta kontakt

Foredrag: Leve Lede Levere™

Kanskje du har formelt lederansvar, kanskje du brenner for et fagområde, idretten din eller kunsten din. Kanskje du er en forelder, venn eller god kollega.

Uavhengig av din rolle, er foredraget for deg som har akseptert den største lederoppgaven som finnes, nemlig å lede seg selv.

Foredraget tar deg gjennom Leve Lede Levere™ modellen. Du lærer konkrete verktøy for å finne gode svar på:

1) Hva skal livet og arbeidet mitt handle om?

2) Hvordan bruker jeg energien min?

3) Hva er mitt bidrag?

Mekanismene for god selvledelse og god ledelse av andre er de samme. Hvordan du skaper resultater gjennom andre, den tradisjonelle definisjonen for ledelse, vil få et løft, fordi verktøyet - deg selv - også har fått et løft.

Forespørsel kan rettes direkte til Elke eller til oppdragsformidler Athenas.

«Fantastisk foreleser”

”Elke Rønningen var fenomenal!!!”

”Fantastisk rolig og sikker foreleser. Skapte den rette stemning for en siste samling og jeg likte oppgavene som ble utdelt. Hun var også̊ flink i å bruke både stemme, video og oppgaver for å formidle til oss.”

Veldig lærerike dager med inspirerende foreleser.”

”Interessant stoff, og flink foreleser”-

”Elke Rønningen var super!”

”En rollemodell :)


Fantastisk!
 Kom med gode svar på spørsmål fra deltagerne. Svarene var ofte relatert til vår hverdag. Elke er flink;) «

Powered by Kajabi