Placeholder Image

Jeg er Elke Rønningen

Jeg er her for å hjelpe deg med å leve, lede og levere så godt du kan.

I flere år har jeg jobbet tett med markante ledere og flere av Norges største bedrifter.

Jeg har hjulpet team, enkeltpersoner og grupper med å nå sine mest ambisiøse mål.

Det er ikke alltid lett, men de morsomste tingene i livet kan ofte være krevende.

Jeg er psykolog, coach, foredragsholder og foreleser på kurs om endringsledelse og transformasjonsledelse. Styrken min er kombinasjonen av "myk" og "hard" kunnskap: hvordan fungerer business, hvordan fungerer mennesker? I bagasjen har jeg en internasjonal MBA og arbeidserfaring fra finans- og konsulentbransjen som jeg bruker aktivt i mitt arbeid.

Jeg er også kjent fra tv og radio. At jeg er synlig handler ikke om at jeg har et ønske om å stikke meg frem, men at mange der ute ønsker å vite hvordan de kan bli sitt beste jeg. Innsikten kan overføres til folk flest. Hvorfor? Jo, fordi vi alle er mennesker med et utrolig potensiale.

Placeholder Image

Jeg fjerner støy.

Sammen fjerner vi den mentale støyen som hindrer deg i å være ditt beste deg. For å få til det jobber vi metodisk med å utvikle din indre styrke og mentale utholdenhet. Slik at du kan levere på topp, lede med trygghet og leve ditt beste liv.

Jeg gir deg fokus.

Hva er det egentlige målet? Hvilke oppgaver betyr noe? Hva trenger du å fokusere på? Hvilke distraksjoner kan du frigjøre deg fra? Mine metoder lar deg sette ting i system og fokusere på det som er viktig. Noe som gjør deg til en bedre leder, en verdifull kollega og et friere menneske.

Du kan leve ditt beste liv.

I komfortsonen skjer det ikke noe nytt. Det betyr ikke at jeg kommer til å tvinge deg inn i ubehagelige situasjoner, men å endre seg til det bedre kan være krevende. Heldigvis er det alltid givende. Resultatet av en slik prosess er nemlig at du kommer til å føle deg friere, tryggere og mer fokusert – både i arbeidslivet og hverdagen.

Du kan bli den lederen du vil være.

Hva skal til for at du går fra den lederen du er i dag til den lederen du ønsker å være? Ved å fjerne støy og lære å fokusere på det som er viktige og riktige, kan du ta de stegene for å bli den lederen du vil være og som dine ansatte virkelig ønsker seg.

Du kan levere de beste resultater.

Å være leder er krevende og ansvarsfullt. Likevel kan du ikke holde i alt. Derfor er tidsmestring essensielt. Metodene mine lar deg prioritere, fokusere og delegere. Det gjør deg til en bedre leder, gir dine ansatte bedre forutsetninger og kan gjøre din bedrift enda bedre.

Registrer deg for Ukas 3 Minutter

Faglig påfyll og inspirasjon hver uke.

Powered by Kajabi