Placeholder Image

Jeg er Elke Rønningen

Jeg er her for å hjelpe deg med å leve, lede og levere så godt du kan.

I flere år har jeg jobbet tett med noen av Norges største bedrifter og markante ledere.

Jeg har hjulpet team, enkeltpersoner og grupper med å nå sine mest ambisiøse mål.

Det er ikke alltid lett, men de morsomste tingene i livet kan ofte være krevende.

Jeg er psykolog, coach, foredragsholder og forelseser på kurs om endringsledelse og transformasjonsledelse. Styrken min er kombinasjonene av "myk" og "hard" kunnskap: hvordan fungerer business, hvordan fungerer mennesker? I bagasjen har jeg en MBA og arbeidserfaring fra finans- og konsulentbransjen som jeg bruker aktivt i mitt arbeid.

Jeg er også kjent fra tv og radio. At jeg er synlig handler ikke om at jeg har et ønske om å stikke meg frem, men at mange der ute ønsker å vite hvordan de kan bli sitt beste jeg. Innsikten kan overføres til folk flest. Hvorfor? Jo, fordi vi alle er mennesker med et utrolig potensiale.

 

Placeholder Image

Jeg fjerner støy

Da mener jeg ikke at jeg fjerner lyder som omgir deg, sånt har man støydempende øreklokker til. Nei, jeg fjerner den mentale støyen som hindrer deg i å være ditt beste deg. For å få til det jobber vi metodisk med å utvikle din indre styrke og mentale utholdenhet. Nøkkelen ligger i å gi seg selv de rette beskjedene, slik at du kan levere på topp, lede med trygghet og leve ditt beste liv.

 

Jeg gir deg fokus

Hvilket mål er det egentlige målet? Hvilke oppgaver betyr noe? Hva trenger du å fokusere på? Hva er distraksjoner som egentlig ikke skal kreve din tid? Ved å sette disse tingene i system, finner vi metoder som frigjør tid og tankekraft. Resultatet av dette er ofte handlekraft. Noe som gjør deg til en bedre leder, en verdifull kollega og et friere menneske.

Du kan leve ditt beste liv.

I komfortsonen skjer det aldri noe nytt. Det betyr ikke at jeg kommer til å tvinge deg inn i ubehagelige situasjoner, men å endre seg til det bedre kan være krevende. Heldigvis er det alltid givende. Resultatet av en slik prosess er nemlig at du kommer til å føle deg friere, tryggere og mer fokusert – både i arbeidslivet og hverdagen.

 

Du kan bli den lederen du vil være.

Hva skal til for at du går fra den lederen du er i dag til den lederen du ønsker å være? Ved å fjerne støy og hjelpe deg med å fokusere på det som er viktig og riktig, kan du ta de stegene for å bli den lederen du vil være og som dine ansatte ønsker seg.

Du kan levere de beste resultater.

Å være leder er krevende og ansvarsfullt. Likevel kan du ikke ta ansvar og holde i alt. Derfor er tidsmestring essensielt. I stor grad dreier det seg om å prioritere og fokusere, ikke minst å delegere. Da blir ikke du bare en bedre leder, dine ansatte blir bedre kolleger og din bedrift blir et bedre sted.

Registrer deg for Ukas 3 Minutter

Faglig påfyll og inspirasjon hver uke.

Powered by Kajabi