Om enkle løsninger

problemløsning Oct 30, 2020

 

Denne uken møtte jeg en fantastisk gruppe av engasjerte aktører i næringslivet i Øygarden kommune. Temaet var hvordan leve, lede og levere best mulig, særlig i disse tider. Viktigst av alt – vi snakket vi om hvordan leve et godt liv. Et liv du kan se tilbake på med et smil.

 

På veien hjem ble jeg litt vemodig da jeg så ut av det lille vinduet på flyet. Jeg skulle ønske jeg hadde flere avanserte modeller å vise til. Disse som var så populære i konsulentbransjen på 90-tallet. Bokser og grafer som sorterer vår til tider kaotiske verden og skaper forutsigbarhet.

 

Å virkelig leve vårt beste liv er hardt arbeid. Det er mange brikker som må falle på plass. Hver dag står vi overfor et komplisert puslespill vi må løse. Derfor er det lett å tro at en komplisert problemstilling fortjener en komplisert løsning.

 

Men, jo mer jeg leser, og jo mer jeg snakker med mennesker, jo mer tydelig har det blitt for meg at det motsatte er sant.

 

Rett bak hvert problem finnes det en enkel løsning.

 

Så ikke la deg lure av hjernen som sår tvil ved enkle løsninger. Bare ta det første steget, og så det neste...og det neste.

 

Jeg heier på deg!

 

Til deg som vil leve, lede og levere best mulig.

- Elke

Close

50% Complete

Få 3-Minutters Påfyll

direkte i din innboks. Hver uke. For at du lykkes!