Noe hyggelig

ledelse motivasjon Dec 17, 2019

 

Ukens Påfyll er ikke avansert eller vanskelig. Det krever heller ikke mye energi eller tid. Grunnen til at det ikke er med oss oftere, er veldig enkel. Vi simpelthen glemmer det. Det drukner i stress og gjøremål. Det melder seg som en flytende tanke vi skyver til side. «Senere» sier vi, og så er det glemt.

Hva er det jeg snakker om? «Noe hyggelig», så klart.

Vi glemmer å si noe hyggelig til hverandre oftere. Vi glemmer å si noe hyggelig til de vi ikke omgås så mye. Vi glemmer å si noe hyggelig til de vi ikke kjenner så godt.

Ja, kanskje er dette hinder nummer to: vi føler at for å si noe hyggelig må vi ha opparbeidet oss ett godt beslutningsgrunnlag, ellers virker det som ett tynt kompliment. Men er det ikke slik at vi alle er veldig raske til å gjøre oss opp meninger om hverandre når pilen peker i andre retning? Hvorfor må vi vente med noe hyggelig?

Ukens Påfyll er en utfordring til deg. Si noe hyggelig til 5 personer i dag, kanskje i morgen også. Sender du det på mail, skriv «noe hyggelig» i emnefeltet. Ikke bland inn annen info. Å sende noe hyggelig er mer enn nok.

Jeg vil også si noe hyggelig til deg.

Jeg setter nemlig utrolig stor pris på deg. Jeg vet at du har det travelt. Jeg vet at innboksen din er allerede overfylt. Likevel, har du sagt ja til å høre fra meg. Du har sagt ja til å utvikle deg, lære, prøve og feile. Det krever mot å utfordre seg selv. Det er ingen som tvinger deg, likevel gjør du det.

Det beundrer jeg.

 

Fortsett med det, jeg heier på deg!

Til din suksess,

- Elke

Close

50% Complete

Få 3-Minutters Påfyll

direkte i din innboks. Hver uke. For at du lykkes!